Logo
waterzijde

Faciliteiten

Locatie

Gelegen op loopafstand van het centrum en toch slechts 5 minuten rijden van de op- en afrit van de A28. Gezien de centrale ligging in midden Nederland is Nijkerk vanuit de regio uitstekend bereikbaar ook met de nieuwe oprit waardoor de locatie per auto nog beter bereikbaar is. Het station Nijkerk bevindt zich op 10 minuten lopen afstand, hier bevinden zich tevens de busverbindingen naar de regio. Unieke zichtlocatie met uitzicht op de watertoren van Nijkerk.

Parkeerplaats

Er bevinden zich ca. 240 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Huurder maakt gebruik van dit parkeerterrein waar zich altijd ruim voldoende parkeerplaatsen bevinden. Deze zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Restaurant Brasserie Kade 10

In De Havenaer bevindt zich Restaurant Brasserie Kade 10. Hier kunt u niet alleen heerlijk lunchen en dineren, maar ook een presentatieruimte of vergaderzaal huren. Bovendien verzorgen zij ook lunch op kantoor en ondernemersmaaltijden op kantoor indien gewenst. Ook kan er gezellig geborreld worden aan de bar of op het terras. Voor meer informatie over Kade 10 klik hier.

NUTS voorzieningen

Alle kantorenruimtes zijn voorzien van de algemene NUTS voorzieningen zoals telefoon, Glasvezel-Internetbekabeling, verlichting, elektra en verwarming. Enkele kantoorruimtes zijn voorzien van airconditioning. Supersnel Internet via glasvezel beschikbaar.

Beheerder

Vastgoedbeheerder is meestal enige dagen per week aanwezig.

Evenementen

In het pand is ruimte voor evenementen beschikbaar o.a. op het Engelse Plein en in de vergaderzalen van Restaurant Brasserie Kade 10.

Brasserie Kade 10 in
De Havenaer voor lunch,
diner en vergaderruimtes

Uitstraling van het pand

Geen modern pand kan zich qua karakter en inspiratie meten aan wat De Havenaer aan bedrijven die zich willen onderscheiden biedt. Nijverheid en vakmanschapzijn synoniemen voor de oude chocoladefabriek waarin zich nu de winkels en kantoren van De Havenaer bevinden.

Beschikbare kantoorruimtes