Logo
waterzijde
Van Bokhorst Architecten Van Bokhorst Architecten Van Bokhorst Architecten Van Bokhorst Architecten Van Bokhorst Architecten Van Bokhorst Architecten Van Bokhorst Architecten Van Bokhorst Architecten

Van Bokhorst Architecten

Creren om te kunnen realiseren, zodat het ontwerp zijn waarde kan bewijzen in het dagelijkse gebruik. Dit bereiken wij door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat uw programma van eisen te vertalen in verrassende en inspirerende ruimtes. Onze werkwijze kenmerkt zich door een heldere no-nonsense aanpak en een maatschappijkritische houding.Deze aanpak levert originele en functionele ontwerpen op.

Ontwerpen die realiseerbaar zijn, passend binnen de uitgangspunten en het budget. Dit proces blijft voor ons een uitdaging en zorgt voor inspiratie. Onze uitgebreide en specifieke ervaringen gebruiken wij om tot een optimaal resultaat te komen. Of het nu bedrijfshuisvesting, scholen, woningen, zorgcomplexen of horecaprojecten betreft, elk project zien wij als een uitdaging . Ons ervaren team werkt met plezier aan uw opdracht.